Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

Biga İİBF’de En Yüksek YKS Puanı ile kayıt yaptıran öğrencilere Ödül Töreni Yapıldı

17 Ekim 2022 Pazartesi günü 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında YKS sınavını kazanarak Fakültemize kayıt yaptıran 3 (üç) öğrencimize “Ödül Töreni” yapıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan etkinlik ÇOMÜ Tanıtım Filmi Gösterimi,  Tarihi Alan Başkanlığı Film Gösterimi, Biga Tanıtım Filmi Gösterimi, Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Sayın Prof.Dr Ercan SARIDOĞAN’ın konuşmaları ile devam eden etti.

Bu yıl Fakültemize en yüksek YKS puanı ile kesin kayıt yaptıran öğrencilerimizi ödüllendirme sözü vermiştik. Bu etkinlik kapsamında bu sözümüzü yerine getirerek Fakültemize en yüksek YKS Puanı ile kesin kayıt yaptıran 3 öğrencimize sponsorlarımız tarafından ödülleri takdim edildi.

Birinci en yüksek YKS puanı ile kayıt yaptıran Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencimize bir defaya mahsus olmak üzere Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Eğitim Sağlık Ve Bilimsel Araştırma Vakfı tarafından sağlanan, 10.000TL (Onbin Türk Lirası) başarı bursunu Dekanımız Prof. Dr. Sayın Ercan Sarıdoğan ile birlikte Vakıf Başkanı Sayın Bünyamin TONKA  verdi.

Fakültemize en yüksek 2. YKS Puanı ile kesin kayıt yaptıran Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencimize Biga Ticaret Borsasaı tarafından verilen 1 adet LAPTOP ödülü Biga Ticaret Borsası Başkanı Bülent BAŞ adına Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Doç.Dr.Cemre PEKCAN tarafından verildi.

Fakültemize en yüksek 3. YKS Puanı ile kesin kayıt yaptıran Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencimize Biga Ticaret ve Sanayi Odası tarafından sağlanan 1 Adet AKILLI TELEFON ödülü Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan DOĞAN tarafından verildi.

Dekan Prof.Dr.Ercan SARIDOĞAN Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Şadan DOĞAN’a ve  Biga Ticaret Borsası Başkanı Sayın Bülent BAŞ’a ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Eğitim Sağlık Ve Bilimsel Araştırma Vakfı Başkanı  Sayın Bünyamin TONKA ‘ya yaptıkları katkılardan dolayı Biga İİBF ailesi olarak en içten teşekkürlerini sunarak kendilerine plaket takdimi yapmışlardır.

Etkinliğe Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan DOĞAN, Meclis Başkanı Melih AKYIL, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sedat ÇAKIR, Yönetim Kurulu Üyesi Tevfik BAŞARIR, 1. Sınıf öğrencilerimiz ile birlikte çok sayıda akademik personelimizde katılmışlardır, etkinlik fotoğraf çekimi ile sona ermiştir.