BİGA İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ 2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MEZUNİYET TÖRENİ

Fakültemiz 2020-2021 Mezuniyet Töreni çevrimiçi ve pandemi nedeniyle Fakülte Birincisi, İkincisi ve Üçüncüsünün Fakültemiz Bölüm Birincilerinin ve az sayıda katılımcının olduğu bir törenle gerçekleştirildi.  Törene Çan Kaymakamı Mustafa GÜRDAL, Biga Belediye Başkan Yardımcısı Nazım Hikmet KESKİNER, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Bünyamin BACAK, Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Ercan SARIDOĞAN, Biga İlçe Jandarma Komutanı Hüseyin SERVİ, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Melih AKYIL,  Dekan Yardımcıları Prof.Dr.Yusuf YİĞİT, Doç.Dr.Cüneyt KILIÇ, Bölüm Başkanları, akademisyenler ve öğrencilerimizin aileleri katıldı.

Törene başlarken Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu. Ardından İstiklal Marşı ile törenimiz başladı. İlk olarak 2020-2021 Akademik Yılında Fakültemizi normal öğrenim süresi içinde genel not ortalamasına göre birinci olarak bitiren Uluslararası İlişkiler Bölümü (İ.Ö) mezunlarımızdan Ayşe Umay ÖZGÜRER bir konuşma yaptı. Sonrasında sırasıyla Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Ercan SARIDOĞAN, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bünyamin BACAK ve Bölüm Başkanlarımız konuşma yaptılar. Fakültemizi derece ile bitiren Fakülte 3. sü İşletme Bölümü Mezunu Gamze ABAY, Fakülte 2. si Uluslararası İlişkiler Bölümü (İ.Ö) mezunu Muhammed Ali POLAT ve Fakülte 1. si Ayşe Umay ÖZGÜRER’e protokol tarafından plaket ve diplomaları takdim edildikten sonra fakülte birincisi tarafından mezuniyet kütüğüne plaka çakıldı, Bölüm Başkanlarımızın Fakülte Bölüm Birincilerine diplomalarını vermelerinden sonra tüm akademik personel ve öğrencilerimizin sahneye davet edilmesi ile birlikte Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Bünyamin BACAK, Dekan Prof.Dr.Ercan SARIDOĞAN’ın geri sayımları sonrası mezunların coşku içinde keplerini havaya atmaları ile tören sona erdi.

Mezun olan öğrencilerimizi tebrik eder, hayat boyu başarılar dileriz….