Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2023-2024 Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleşti

Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2023-2024 Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleşti.


Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı Rektörümüz Prof. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dinçay KÖKSAL ve fakültemizin akademik personelinin katılımı ile gerçekleşti.


Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Biga İİBF Dekanımız Prof. Dr. H. Levent DALYANCI 2023-2024 akademik yılı konuşmasını yaptı. Dekanımızın konuşmasının ardından Bilimsel Araştırmalar Projeleri Koordinatörü Doç. Dr. Sercan KARAV, Üniversitemizin Kalite ve Araştırma Politikası hakkında sunum gerçekleştirdi. Sunumun ardından kürsüye gelen Rektör Prof.Dr.Cüneyt ERENOĞLU, sanayi ve üniversite işbirliğinin önemini vurgulayarak, Çanakkale ilimizdeki sanayi kuruluşlarıyla protokol imzalandığını, bu çerçevede çalışmalar yapılacağını belirtti. Fakültemize başarılar dileyerek konuşmasını noktaladı.


Akademik Kurulun sonunda TÜBİTAK  ve Avrupa Birliği Projeleri kapsamında desteklenmeye hak kazanan Projelerin öğretim üyeleri ve öğrencilerine,  ve SSCI yayın üreten öğretim üyelerine Rektörümüz teşekkür belgelerini takdim etti.