Biga TSO ve Fakültemiz İşletme Bölümü İşbirliğinde Mikro Yatırımların Makro Etkisi; ‘Kadın Yoksulluğunun Giderilmesinde Mikro Kredi Uygulaması’ Gerçekleştirildi

29 Nisan 2024 tarihinde saat 11:30 ‘da Biga Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda, Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü ve Biga Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde gerçekleştirilen, Mikro Yatırımların Makro Etkisi; ‘Kadın Yoksulluğunun Giderilmesinde Mikro Kredi Uygulaması’ adlı seminer Türkiye İsrafı Önleme Vakfı (TİSVA) Başkanı Prof. Dr. Aziz Akgül tarafından gerçekleştirdi.

Seminere Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Biga TSO Yönetim Kurulu üyeleri, Çok sayıda kadın girişimci adayı, Mikro Krediden yararlanan Çanakkale’li kadın girişimciler, Öğrenciler, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ve Akademisyenler yoğun ilgi gösterdi.

Seminerin sonunda 5 mikro finans desteğinden yararlanan kadın girişimcilerimize çekleri, ÇOMÜ Rektörü Prof.Dr.Cuneyt ERENOĞLU, Çanakkale Biga İİBF İşletme Bölüm Başkanı Prof.Dr.Nazan YELKİKALAN, Dr.İbrahim Bodur Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Doç.Dr.Erdal AYDIN, Biga TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sedat Çakır, Biga İİBF Dekanı Prof.Dr. Levent DALYANCI tarafından takdim edildi.

Ayrıca Biga TSO Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Sedat ÇAKIR, Biga TSO adına, Türkiye İstafı Önleme Vakfına yapmış oldukları 25.000 TL’lik bağış çekini TİSVA kurucusu Prof. Dr. Aziz Akgül’e taktim etti.