Bigtay Yerleşkemizde Saygı Yürüyüşü Gerçekleştirdi

Biga'nın saygın ve öncü yürüyüş grubu Bigtay, 28 Ocak 2024 Pazar günü, Prof. Dr. Ramazan Aydın Yerleşkemiz bahçesinde  Bilime ve Bilim İnsanlarına Saygı Yürüyüşü gerçekleştirdi. Kuruculuğunu ve Liderliğini Ömer Tan'ın yaptığı Bigtay ekibine, yıllar önce yerleşkemizin kuruluşunda ağaçlandırma çalışmalarını da yürütmüş olan Dr. Muhammet Akkaya rehberlik etti. Yürüyüşte, aynı zamanda Bigtay'ın ana kadrosunda yer alan Dekan Yardımcımız Doç. Dr. İlknur Karaaslan ev sahipliği yaptı. Karaaslan, yerleşkemizde bulunan fakülteler, MYO ve kütüphane hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Yürüyüşe Muhtarlar Dernek Başkanı Ağaköy Muhtarı Ayhan Ferah ta katıldı. Bahçe içerisinde yer alan Boba Tepe Türbesi ve Ağaköy su deposu katılımcıların ilgi odağı oldu. Öğrencilerimizin ve güvenlik görevlilerimizin de iştirak ettiği etkinlik neşeli bir hava içerisinde geçti.