ÇANAKKALE KURUMLARI ÖĞRENCİLERİMİZLE BULUŞUYOR ETKİNLİĞİ YAPILDI.

Çanakkale/Biga’da faaliyet gösteren devlet kurumları, ‘Çanakkale Kurumları Öğrencilerimiz ile Buluşuyor’ isimli etkinlik çerçevesinde Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Prof. Dr. Ramazan AYDIN Yerleşkesinde kurulan stantlar ile tanıtıldı.

Etkinlik çerçevesinde Biga Belediye Başkanlığı, Biga İlçe Sağlık Müdürlüğü, Biga İlçe Emniyet Müdürlüğü, Biga İlçe Jandarma Komutanlığı ve KIZILAY stantlarında öğrenciler gün boyu merak ettikleri soruların cevaplarını aldılar.

Biga İlçe Sağlık Müdürlüğü standında Akademik/İdari Personelimiz ve öğrencilerimiz için COVİD 19 aşı standı kurulmuş ve isteyenlere aşılarını olma imkanı sunulmuştur.

11-14 Ekim 2021 tarihleri arasında açık kalacak olan stantları, Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Ercan SARIDOĞAN,  Fakülte Sekreteri Şuayip KOTMAN ile  birlikte ziyaret ederek sohbette bulundular.