Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

ÇANAKKALE KURUMLARI ÖĞRENCİLERİMİZLE BULUŞUYOR ETLİNLİĞİ YAPILDI.

Çanakkale/Biga’da faaliyet gösteren devlet kurumları, ‘Çanakkale Kurumları Öğrencilerimiz ile Buluşuyor’ isimli etkinlik çerçevesinde Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Prof. Dr. Ramazan AYDIN Yerleşkesinde kurulan stantlar ile tanıtıldı.

Etkinlik çerçevesinde İŞKUR, KIZILAY, Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü, GESTAŞ, Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğü, Sağlık Bakanlığı İl Müdürlüğü, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Biga Halk Eğitim Merkezi, Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı, Biga Belediye Başkanlığı, Biga Kaymakamlığı,  Çanakkale Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü ve Çanakkale Valiliği İl Jandarma Komutanlığı stantlarında öğrenciler gün boyu merak ettikleri soruların cevaplarını aldılar.

Etkinliğin açılış gününde yerleşkeye gelen Biga Kaymakamı Mustafa CAN, İlçe Jandarma Komutanı Ufuk ERİKLİ, İlçe Emniyet Müdürü Aladdin TEKİN, Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Yusuf YİĞİT ve Fakülte Sekreteri Şuayip KOTMAN ile birlikte stantları ziyaret ederek sohbette bulundu.

Etkinliği 26 Eylül 2019 Perşembe günü Rektör Yardımcısı ve Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Vekili Prof.Dr.Bünyamin BACAK, Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ali ÇALIŞKAN, Biga Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet UZUNER, Dekan Yardımcıları Doç.Dr.Yusuf YİĞİT ve Doç.Dr.Cüneyt KILIÇ yerinde ziyaret etti. Jandarmaya bağlı görevli patlayıcı madde arama köpeklerinin gösterilerinin de bulunduğu tanıtım stantları 23-27 Eylül 2019 tarihleri arasında açık kaldı.