Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Nazan YELKİKALAN’a hayırlı olsun ziyareti.

Biga İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ercan SARIDOĞAN, İbrahim Bodur Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Erdal AYDIN, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Kalite Baş Denetçisi Öğr.Gör. Ergül SÖYLEMEZOĞLU ile birlikte 17.11.2021 Cuma günü Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Nazan YELKİKALAN’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Dekan Prof. Dr. Ercan SARIDOĞAN, Müdürlük görevinde Prof. Dr. Nazan YELKİKALAN’a başarılar diledi.

 

Prof. Dr. Nazan YELKİKALAN ve Prof.Dr.Ercan SARIDOĞAN, Biga ile Çanakkale merkez arasındaki mesafeye rağmen karşılıklı ortak çalışma ve işbirliği konularını değerlendirerek ortak uygulama ve etkinlikler yapılabileceklerini dile getirdiler. Prof.Dr.Nazan YELKİKALAN, Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezinin etkinliklerine Yüksekokul öğrencilerinin katılımının öğrenciler için oldukça yararlı olacağını ve gerçekleştirilecek çalışmalara Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunun ev sahipliği yapabileceğini belirterek karşılıklı birimler arasında gerçekleştirilecek çalışmalar ve kalite çalışmaları konusunda fikir alışverişinde bulundular.

 

Üniversite genelindeki kalite çalışmalarının da ele alındığı ziyarette Meslek Yüksekokulunun çalışmaları ve akreditasyon çalışmaları da değerlendirildi.