Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

Üniversitemizin 30. Yıl Etkinlikleri Kapsamında, ÇOMÜ-Sivil Toplum Kuruluşları Uygulama ve Araştırma Merkezi ev sahipliğinde ‘’Yeni Dünya Düzeni ve STK’ların Rolü’’ Etkinliği Düzenlendi

Üniversitemizin 30. Yıl Etkinlikleri Kapsamında, ÇOMÜ-Sivil Toplum Kuruluşları Uygulama ve Araştırma Merkezi ev sahipliğinde ‘’Yeni Dünya Düzeni ve STK’ların Rolü’’ Etkinliği düzenlendi.

ÇOMÜ Sivil Toplum Kuruluşları Uygulama ve Araştırma Merkezi ev sahipliğinde, ÇOMÜ Dr. İbrahim Bodur Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi, İşletme Bölüm Başkanlığı, Biga İİBF ile T.C. İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü iş birliğinde gerçekleştirilen, ‘’Yeni Dünya Düzeni ve STK’ların Rolü’’ paneli 26.10.2022 tarihinde Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Didem YAMAN Amfisinde gerçekleştirildi.

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplum Stratejileri ve Eğitim Dairesi Başkanlığından Çalışma Grup Başkanı Hüseyin Cevahir ÖZALP ile Dernekler Denetçisi Sinem MECİT’ in konuşmacı olarak katıldıkları, Açılış Konuşmasını Sivil Toplum Kuruluşları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Nazan YELKİKALAN’ ın yaptığı etkinlik büyük ilgi gördü.