Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat MURAT, Prof. Dr. Ramazan AYDIN Yerleşkesini Ziyaret Etti

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat MURAT 01 Aralık 2022 Perşembe günü Prof.Dr Ramazan AYDIN Yerleşkesini ziyaret etti. Rektör Prof.Dr.Sedat MURAT, Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Pelin KANTEN, Dekan Prof.Dr.Ercan SARIDOĞAN, Dekan Yardımcıları Prof.Dr.Cüneyt KILIÇ, Doç.Dr.Özgür TOPKAYA ile birlikte ilk önce Biga Meslek Yüksekokulu Gıda Bölümü öğrencilerinin SMA hastası Melissa için düzenlediği kermesi ziyaret ederek kermes açılışını gerçekleştirdi. Kermes açılışından sonra Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda, Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi ile Biga Meslek Yüksekokulu öğrencileri ile bir araya gelerek öğrencilerin sorunlarını dinleyip uzun bir sohbet gerçekleştirdiler. 

 Rektör Prof.Dr.Sedat MURAT, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Pelin KANTEN, Dekan Prof.Dr.Ercan SARIDOĞAN, Biga Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr.Gör.Ertuğrul BİLGÜCÜ, Dekan Yardımcıları Prof.Dr.Cüneyt KILIÇ, Doç.Dr.Özgür TOPKAYA, Fakülte Sekreteri Şuayip KOTMAN ve Meslek Yüksekokulu Sekreteri Basri ÇORAK  eşliğinde Biga Yemekhanesi gezerek öğrenciler ile görüşüp incelemelerde bulundu.

Yerleşke ziyaretinden sonra Biga Belediye Başkanı Bülent ERDOĞAN ve Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına yeniden seçilen Şadan DOĞAN’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu.