Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

ÇOMÜ TANITIM GÜNLERİ BAŞLADI...

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Tanıtım Günleri kapsamında, Rektörümüz Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Konuşmasında Üniversitemizin başarılarından, sunduğu eğitim olanaklarından ve geleceğe yönelik hedeflerinden bahseden Erenoğlu, özellikle öğrencilere hitap ederek onların eğitim hayatlarında ÇOMÜ'nün sunduğu fırsatları değerlendirmelerini tavsiye etti.

Açılış konuşmasının ardından, Rektörümüz fakültelerin tanıtım stantlarını gezerek, akademisyenler ve öğrencilerle sohbet etti. Fakültelerin sunduğu programlar, projeler ve araştırma olanakları hakkında bilgi aldı, stantlarda görevli akademisyenlere ilgilerinden dolayı teşekkür etti. Tanıtım günleri boyunca, üniversitemizi tercih etmeyi düşünen aday öğrencilere yönelik bilgilendirici etkinlikler düzenlenmeye devam edecek.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nin (ÇOMÜ) tanıtım günlerinde, Dekanımız Prof. Dr. Nazan Yelkikalan ve Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Didem SAYGIN, İktisat Bölümünden Arş. Gör. Dr. Doruk DERELİ, Fakültemizin akademik programlarını ve sunduğu imkanları öğrencilere tanıttı. Bu etkinlikte, bölümlerin iş olanakları ve öğrenci kulüpleri hakkında bilgi verildi.

Prof. Dr. Nazan Yelkikalan, fakültemizin vizyonunu ve misyonunu paylaşarak, öğrencilere sağladığımız destek ve rehberlik hizmetlerinin önemini vurguladı. Tanıtım günleri oldukça verimli ve bilgilendirici geçti.

Biga İİBF Tanıtım Rehberimizi Görmek için Tıklayınız...