Dekanımız Prof. Dr. Ercan SARIDOĞAN Biga Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünü Ziyaret Etti.

Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı  Prof. Dr. Ercan SARIDOĞAN, 16 Kasım 2020 Pazartesi günü Biga Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Ertuğrul BİLGÜCÜ’nü ziyaret etti. Dekanımızın ziyaretinde Müdür Öğr.Gör Ertuğrul BİLGÜCÜ’ne  Biga Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Figen KILIÇ ile Biga Meslek Yüksekokulu Sekreteri Basri ÇORAK’ta eşlik ettiler.

Ziyarette; Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Biga Meslek Yüksekokulu arasındaki işbirliğin yanı sıra, yürütülebilecek ortak projeler ile Biga Meslek Yüksekokulu Süt ve Ürünleri Uygulama biriminde üretilen ürünlerde e-ticaret için yapılabilecekler ve markalaşma noktasında fikir alışverişinde bulunuldu. Biga Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr.Gör.Ertuğrul BİLGÜCÜ Dekanımıza nazik ziyareti için teşekkür ederek ziyaretten duydurdukları memnuniyeti dile getirdiler.