Dış Politika Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Hüseyin BAĞCI ve Büyükelçi Sayın Hüseyin Diriöz Çevrimiçi Seminerde Konuşmacı Oldu

Fakültemiz Uluslararası İlişkiler Bölümü Etkinlikleri kapsamında ODTÜ Öğretim Üyesi ve Dış Politika Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Hüseyin BAĞCI ve Büyükelçi Sayın Hüseyin Diriöz, Cumhuriyetin 100. Yılında Türk Dış Politikasına Bakış adlı online bir seminere katıldılar. Seminerde Büyükelçi Sayın Hüseyin Diriöz, diplomasi ve Türk diplomasisi hakkında bilgi verdi. Prof. Dr. Hüseyin BAĞCI, Birinci Dünya Savaşından günümüze Türk Dış Politikasını anlattı, dinleyicilere dönemleri daha iyi anlayabilmeleri için birçok kitap önerisinde bulundu. Verimli geçen  sunum için Prof. Dr. Hüseyin BAĞCI ve Sayın Hüseyin Diriöz'e çok teşekkür ederiz.

Çevrimiçi Seminere Biibf Youtube Kanalımızdan ulaşabilirsiniz.