Eğitimci Yazar Fazıl Sayın Birinci Vazife Kulübü'nün Konuğu Oldu

Kuva-yi Milliye ruhunun, Kurtuluş Mücadelemizin ve Biga'nın önemli unsurlarından birisi olan şehit Kaymakam Köprülülü Hamdi Bey'in anlatıldığı Kuvvacı eserinin yazarı Fazıl SAYIN 14 Mayıs Salı günü Didem Yaman Amfisi'nde Birinci Vazife Kulübü'nün konuğu oldu. Yazar ve aynı zamanda bir öğretmen olan Fazıl SAYIN eseri yazdığı motivasyon ve eserin içeriğiyle ilgili katılımcıları bilgilendirdi. Ardından Birinci Vazife Kulübü'nün Akademik Danışmanı Öğretim Görevlisi Şaban Şamil BUCAK hocamız ile beraber sohbet ve soru cevap niteliğinde bir söyleşi gerçekleştirdi. Etkinlikte konuşma yapan Birinci Vazife Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı'nın konuşmasında "Solmaya yüz tutmuş değerlerimizin tekrar gün yüzüne çıkması için çaba gösterme yükümlülüğünü üstlenmekten onur ve gurur duyuyoruz. Bu bağlamda üzerinde yaşadığımız toprakların her bir karışını kendi kanlarıyla sulayan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyoruz." ifadeleri yer aldı. Etkinliğe Biga Belediyesi Kent Konseyi Başkanı ve beraberindeki heyet, Dekan Yardımcılarımız ve çok değerli öğrenciler katılım sağladı.