Fakültemiz ile Biga İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında “Biga Kariyer Akademi” Protokolü İmzalandı.

03.10.2019 Perşembe günü, Biga İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı arasında Üniversite-Sanayi işbirliği kapsamında “Biga Kariyer Akademi” başlıklı bir Merkez kurulması konusunda protokol imzalandı. Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Salih Zeki GENÇ ile Biga İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yusuf YALÇIN’ın da hazır bulunduğu törende, Biga İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan BİLEN ve Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Vekili Prof.Dr.Bünyamin BACAK imzalanan protokolün tüm öğrencilerimize hayırlı olması temennilerini ilettiler.