Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

Fakültemiz öğrencisi Milli Sporcu Şule BANAN Sakarya’dan Madalya ile Döndü.

Biga İktisadi ve İdari Bilimler öğrencisi Milli sporcumuz Şule BANAN 28.03.2022 tarihinde Dekan Prof.Dr.Ercan SARIDOĞAN’ı ziyaret etti. Ziayertte Dekan Yardımcısı Doç.Dr.Özgür TOPKAYA’da hazır bulundu.

 2016 yılında annesinin desteği ile bu spora başlayan Şule BANAN Kickboks sporuna başladıktan 1 yıl sonra Kyokushin branşında katıldığı Türkiye Şampiyonasında Türkiye ikincisi olan Şule BANAN aynı yıl katıldığı Avrupa Şampiyonasında Avrasya üçüncüsü  olarak milli sporcu olmaya hak kazandı Banan 2018 yılında Türkiye ikincisi, aynı yıl Kyokushin Uluslararası Avrupa Şampiyonasında Avrupa ikincisi olmuştur. Şule BANAN 2019 yılında Kickboks Avrupa Şampiyonasında Avrupa ikincisi olurken aynı yıl düzenlenen Wushu Kyokushin şampiyonasında Türkiye ikincisi olmayı başardı

En son Sakarya ilimizde düzenlenen Türkiye wushu kungfu federasyonu 2022 Budokaido kata-Kumite şampiyonasında milli sporcumuz Şule BANAN Türkiye ikincisi olmuştur. Bölge şampiyonalarında birçok birinci ve ikincilikleri olan öğrencimizi tebrik eder, bundan sonra katılacağı şampiyonalarda kendisine başarılar dileriz.