Fakültemiz Personeli Hüseyin YETİM Emekli Oldu

Fakültemiz Öğrenci İşleri Şubesinde çalışan idari personelimiz Hüseyin YETİM'e 05.07.2024 Cuma günü düzenlenen Geleneksel Dönem Sonu Kahvaltısında emeklilik töreni gerçekleştirildi. Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Didem SAYGIN, idari ve akademik personelin katıldığı törende Dekan Yardımcımız hediye takdim ederek, emekleri için Hüseyin YETİM'e teşekkür etti.

Ayrıca 09.07.2024 tarihinde Dekanımız Prof. Dr. Nazan YELKİKALAN makamında plaketini vererek Fakültemize verdiği emekler için teşekkür etti. Törende Dekan Yardımcımız Doç.Dr. Erdal AYDIN, Fakülte Sekreterimiz Şuayip KOTMAN da hazır bulundu.

Hüseyin YETİM’e Fakültemize vermiş olduğu emekler ve katkılar için teşekkür eder, bundan sonraki yaşamında sağlık ve mutluluklar dileriz.