Fakültemiz ve Çanakkale İşkur İl Müdürlüğü İşbirliği İle “Kariyer Günü” Konulu Konferans Düzenlendi.

Fakültemiz Didem Yaman Amfisinde Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü işbirliğinde “Kariyer Günü” konulu bir konferans düzenlendi. Konferansa Biga Kaymakamı Mustafa CAN, Rektör Prof. Dr. Yücel ACER, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa GÖRÜN, İstanbul Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sedat MURAT, İŞKUR Genel Müdür Yardımcısı Kadri KABAK, Çanakkale İŞKUR İl Müdürü Ali ÇALIŞKAN, DOĞTAŞ, İÇDAŞ ve Kale Seramik İnsan Kaynakları Uzmanları, Öğretim Üyeleri ve çok sayıda katılımcı iştirak etti. Öğrencilerimizin konferansa ilgisi yoğundu. Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden mezun olan konukların ağırlandığı konferansta Yataş Grup Genel Müdürü Nevzat YILDIZ, ASKON (Anadolu Aslanları İşadamları Derneği) Genel Başkan Yardımcısı Orhan AYDIN ve Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Metin ATMACA öğrencilerle başarı hikâyelerini paylaştı. Troy Oda Orkestrasının müzik ziyafetiyle başlayan program sonunda Konuşmacılara plaket takdimi yapıldı ve öğrencilere katılım sertifikaları verildi.