Geleneksel Dönem Sonu Fakülte İdari Personel Kahvaltısı ve Personelimiz İsmail ŞEKER'in Emeklilik Kutlaması

29 Haziran 2022 Çarşamba günü Geleneksel dönem sonu Fakülte İdari Personel Kahvaltısı ile Fakültemizde 4-D li Personel olarak çalışan İsmail ŞEKER'e emeklilik kutlaması yapılmıştır. Kahvaltıya Dekan Prof.Dr.Ercan SARIDOĞAN, Dekan Yardımcıları Prof.Dr.Cüneyt KILIÇ ile Doç.Dr.Özgür TOPKAYA’da katılmışlardır.

Kahvaltı sonrası emeklilik kutlaması yapıldı. Tüm personel adına  Dekan Prof.Dr.Ercan SARIDOĞAN tarafından İsmail ŞEKER'e hediye takdimi yapılması ve emeklilik pastası kesilmesi ile kutlama sona erdi.

İsmail ŞEKER’e Fakültemize vermiş olduğu emekler ve katkılar için teşekkür eder, bundan sonraki yaşamında sağlık ve mutluluklar dileriz.