Genel Sekreter Oğuz ÜNAL Başkanlığında  İdari Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi  İdari Genel Kurul toplantısı 12.12.2023 Salı günü; Üniversitemiz Genel Sekreteri Ş.Oğuz ÜNAL başkanlığında, Genel Sekreter Yardımcıları Sinan KARABULGU ve İsmail CEYLAN’ın katılımı ile Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Genel Sekreterimizin üniversite vizyonu, projeleri, hedefleri ve beklentileri ile görevde yükselme sınavına değindiği konuşmasının ardından Genel Sekreter Yardımcımız Sinan KARABULGU Üniversitemizin yatırımlarına yönelik genel bilgilendirme yapmış, Genel Sekreter Yardımcımız İsmail CEYLAN ise Üniversitemizin sıfır atık projeleri ile bilgilendirmelerde bulunmuştur. Toplantı tüm personelin dilek ve önerilerinin alınması ile sona ermiştir.