GESTAŞ’ tan Öğrencilere Sıcak Çorba İkramı.

Çanakkale Boğazı ve Adalar hattında deniz taşımacılığı yapan GESTAŞ A.Ş.’nın sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Merkez Kampüsünde 4 merkezde dağıtılan çorba ikramına ilave olarak Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencileri de her sabah 08.00-10.00 saatleri arasında güne sıcak çorbayla başlayacak.

Eğitim Öğretim yılı boyunca devam edecek olan ücretsiz çorba ikramı Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ağaköy Kampüsünde gerçekleşti. Biga Kaymakamı Mustafa CAN, İlçe Jandarma Komutanı J.Ütg.Tarık BİŞİRGEN, Biga İ.İ.B.F Dekanı Prof.Dr.Bünyamin BACAK, Biga Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr.Suat UĞUR, GESTAŞ A.Ş. Genel Müdürü Volkan Uslu ve Biga öğrenci temsilcileri ilk çorbaları öğrencilere ikram etti.

Çorba ikramı sonrasında GESTAŞ A.Ş. Genel Müdürü Volkan USLU görevine yeni başlayan Dekan Prof.Dr.Bünyamin BACAK’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.