Kariyer Etkinliğimiz Öğrencilerimizden Yoğun İlgi Gördü

06 Mayıs 2024 tarihinde, Fakültemizde düzenlenen kariyer fuarı, Çanakkale ve Biga’nın önde gelen firmalarının katılımıyla gerçekleşmiştir. ‘’Girişimcilik Masası’’(1.oturum) ve ‘’İnsan Kaynakları Masası’’(2.oturum) olarak iki oturumda düzenlenen etkinliğe, 1.oturumda firma sahipleri ve girişimciler, 2.oturumda ise insan kaynakları uzmanları katılarak, öğrencilerimizle atölye çalışmaları düzenlemişlerdir. Atölyeler, firma tanıtımları, staj ve iş imkanlarına yönelik sunumlar ve soru-cevap şeklinde gerçekleşmiştir. Bu esnada öğrencilerimiz Çanakkale ve Biga’nın iş dünyasını tanıma, staj ve iş imkanlarına yönelik potansiyellerini keşfetme fırsatı yakalamışlardır. Öğrencilerimiz ve iş dünyası tarafından yoğun ilgi gören etkinliğe yaklaşık 1000 öğrenci katılım göstermiştir.

Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi olarak başta bu etkinlikte paydaşımız olan Çanakklae İŞKUR'a, Biga İŞKUR‘a ve Biga Ticaret ve Sanayi Odası’na, Girişimcilik Masası firmaları; Doğanlar Holding (Şadan DOĞAN), Arçelik (Melih AKYIL), Aymaksan (İrfan AYDINER), Conta SİL (Mahbube SEVEN), YTS (Sedat ÇAKIR), Çeksan (Nafi FERSAN), Royal FOODS (Erdil ÇAĞLAYAN), İnsan Kaynakları Masası firmaları; Abalım (Mustafa Mert KESİM), Duyar (Hamide DUYAR, Halide SEZER), Çako Danışmanlık (Gonca ÇAKO), Dardanel (Eylem MENGİ, Sami Ersin TURAN), Port of Çanakkale (Nursema ERYILMAZ ORAL, Doğanlar Holding (Ayşenur BEÇEL, Türkan AYDIN KÖPRÜ), MİNAR (Esra AKKUŞ)’a teşekkür ederiz. Ayrıca etkinliğin organizasyonunda görev yapan Kariyer ve Gelişim Kulübümüze ve Birinci Vazife Kulübümüze başarılı ve öz verili çalışmaları için teşekkür ederiz.