Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

"Kim Altın Bilet İster?" projesiyle ÇOMÜ öğrencileri Sinekçi İlkokulu'nda

Dr. Belma ENGİN GÜDER yürütücülüğündeki ÇOMÜ Gönüllü Akademisi ve Gönüllülük Çalışmaları dersi kapsamında Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğrencileri, Sinekçi İlkokulu'nda "Kim Altın Bilet İster?" projelerini hayata geçirdiler.

Danışmanlığını Dr. Muhammet Fatih ÖZKAN'ın yaptığı projede, öğrencilere Charlie’nin Çikolata Fabrikası adlı film izletilerek dürüstlüğün ve hayal gücünün önemini anlatmak hedeflendi.

Sinema tadında patlamış mısırlar eşliğinde filmi yaklaşık 60 öğrenci izledi. Öğrencilere film esnasında Willy Wonka kaplı altın biletli çikolatalarla birlikte hediyeler dağıtıldı ve film sonunda konuyla ilgili soru-cevap yapıldı.

Kırtasiye malzemesi, okuma kitapları, futbol ve voleybol topları, zeka-strateji oyunları ve test kitaplarıyla elleri dolu dolu ilkokulu ziyaret eden gönüllü öğrenciler; yüz boyama, balon şişirme gibi eğlenceli aktivitelerde bulundu. “Kim Altın Bilet İster” grubunun en ilgi çekici etkinliklerinden biri de ücretsiz pamuk şeker dağıtımı organizasyonun altından başarıyla kalkması oldu.

Proje kapsamında Kızılay Biga Şubesi ile de iş birliği yapıldı ve tüm okul öğrencilerine bazı ikramlarda bulunuldu.

Projelerine Bigazoz, Academy Döner, Günay Kırtasiye, Okyanus Kırtasiye, Doruk Kırtasiye, Deniz Bijuteri, Alternatif Bijuteri ve Pizza Bears tarafından verilen destekler için gönüllü öğrenciler teşekkürlerini ifade etti.

Gönüllü Akademisi öğrencileri Akın ERDAL, Ayşe Elif BİLTEKİN, Kadir YÜZER, Muhammet ÇAMUR, Tolga Murat YAMAN ve Ümit Berk İNCE'yi başarılı projeleri dolayısıyla kutluyoruz.