Kurumsal Akreditasyon Ara Değerlendirme Süreç Toplantısı ve Kutlama Pastası Kesimi

Kurumsal Akreditasyon Ara Değerlendirme Süreci öncesinde Birimlerin Kalite Güvencesi çalışmalarının değerlendirilmesi ve süreçte gerçekleştirilmesi gereken faaliyetlere ilişkin Kalite Geliştirme ve Kurumsal İzleme Koordinatörlüğü tarafından değerlendirme toplantıları yapılması planlanmış ve Kalite Geliştirme ve Kurumsal İzleme Koordinatörlüğü tarafından 25.04.2024 Perşembe günü saat 11:00’de Öğr.Gör. Gökhan ÇALIŞKAN ve Erhan AÇAR tarafından Fakültemizde Birim Kalite Güvence Komisyonu üyelerinin katılımı ile toplantı yapılmıştır.

YÖKAK tarafından Sosyal Bilimler alanında yetkilendirilen Sosyal Beşeri ve Temel Bilimler Akreditasyon ve Rating Derneği (STAR) tarafından Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü, İşletme Bölümü, Kamu Yönetimi Bölümü ve Uluslararası İlişkiler Bölümü 4 yıl, İktisat Bölümünün ise 3 yıl süreyle akredite olmaya hak kazanması nedeniyle pasta kesimi yapıldı.