Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

Mezuniyetimizi Coşkuyla Kutladık

Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin 28 Haziran 2022 Salı günü yapılan 25. Dönem mezuniyet töreninde, 448 mezun öğrenci diplomalarını alırken, aileleri de bu mutlu güne tanıklık ettiler.

Program 18:00’de Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Prof.Dr.Ramazan AYDIN Yerleşkesinde Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı ve ardından 25. Dönem Fakülte Birincisi Kamu Yönetimi Bölümü mezunu Gözde FİDAN’ın konuşması ile devam etti. Fakülte birincisi konuşmasında Biga’da olmanın ve ÇOMÜ nün bir parçası olmanın mutluluğunu yaşadığını dile getirerek, onu bugünlere getiren ailesine ve öğrencisi olduğu Biga İİB Fakültesi hocalarına ve idari personeline dört yılda kazandırdıkları için teşekkür etti. 

Fakülte birincisinin mezuniyet kütüğüne isim plakasını çakmasının ardından tören Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ercan SARIDOĞAN ve Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Pelin KANTEN’in konuşması ile devam etti.

Daha sonra 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı sonunda dereceye giren fakülte birincisi Kamu Yönetimi Bölümü mezunu Gözde FİDAN’a hediyesi, diploması ve teşekkür belgesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Pelin KANTEN, Dekan Prof.Dr.Ercan SARIDOĞAN ve Biga Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Melih AKYIL tarafından, fakülte ikincisi Uluslararası İlişkiler İ.Ö Bölümü mezunu Zeynep KOÇYİĞİT’e hediyesi, diploması ve teşekkür belgesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Pelin KANTEN, Dekan Prof.Dr.Ercan SARIDOĞAN ve Biga Jandarma Komutanı Hüseyin SERVİ tarafından ve fakülte üçüncüsü Uluslararası İlişkiler İ.Ö Bölümü  mezunu Sabahat SAKA’ya  hediyesi, diploması ve teşekkür belgesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Pelin KANTEN, Rektör Yardımcısı Okhan AKDUR ve Dekan Prof.Dr.Ercan SARIDOĞAN tarafından takdim edildi.

Bölüm Başkanlarımızın Fakülte Bölüm Birincilerine diplomalarını ve teşekkür belgelerini vermelerinin ardından fakültemize yaptıkları katkılardan dolayı protokolümüze, Biga'lı işadamlarına ve “Mezuniyet Töreni” ne katkı sunanlara teşekkür plaketleri sunuldu.

Törene, Rektör Yardımcılarımız Prof.Dr.Pelin KANTEN, Prof.Dr.Okhan AKDUR, Biga İlçe Jandarma Komutanı Hüseyin SERVİ, Çan Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr.Serdar KURT, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Doç.Dr.Yener PAZARCIK, Biga Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr.Gör.Ertuğrul BİLGÜCÜ, Hukuk Müşaviri Prof.Dr.Yusuf YİĞİT, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Melih AKYIL, Biga Şoförler Odası Başkanı Sait TANUR, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sedat ÇAKIR, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Tevfik BAŞARIR,  Bölüm Başkanları, akademisyenler ve öğrencilerimizin aileleri katıldı.

Tören tüm protokolümüzün, akademisyenlerimizin, öğrencilerimiz ve velilerimizin geri sayımları sonrası mezunların coşku içinde keplerini havaya atmaları ile sona erdi.

Mezun olan öğrencilerimizi tebrik eder, hayat boyu başarılar dileriz…. 

2021 - 2022 Yılı Mezuniyet Video Klibi için Tıklayınız.

2021-2022 Yılı Mezuniyet Töreni Resimleri için Tıklayınız.

Mezuniyet Töreninin Havadan Çekim Videosu için Tıklayınız.