Mezunumuz İstanbul Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Levent ŞAHİN'den Açılış Dersi

Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Dersini 2002 yılı Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü mezunumuz İstanbul Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Levent ŞAHİN yaptı.

Endüstri 4.0 Dönüşümünde Türk İş Dünyasının Yetkinlik Beklentisi” Konulu Açılış Dersinde, Dünyadaki ve Türkiye'deki yeni iş kollarının, geleceğin yeni iş alanları ve bu iş alanlarının gerektirdiği yetkinliklerinin neler olduğu konusunda kapsamlı bir konferans verdi.

Hocamız Prof. Dr. Levent Şahin'e ziyaretinden ve katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Açılış dersi öncesinde Biga Belediyesi Halk Oyunları Ekibi, Bigalı Mehmet Çavuş Temalı Zeybek Oyununu sergilediler. Halk oyunları ekibine ve Biga Belediyesi'ne çok teşekkür ederiz.