Öğrenci Akademik Danışmanlığı Komisyonu 2023 Yılı Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

15 Mart 2024 tarihinde saat 11:00’de Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Program Akademik Danışmanları ile 2023 Akademik Danışman Değerlendirme Anketi sonuçları değerlendirilmiştir. Toplantıda aşağıdaki görüşler dile getirilmiştir:

-2023 Akademik Danışman Değerlendirme Anketi Sonuçları danışmanlarımız açısından olumlu karşılanmıştır.

-2024 Eğitim Öğretim Yılı başında danışmanlarla yapılan bilgilendirme toplantısının anket sonuçlarının olumlu çıkmasında faydalı olduğu ve dönem başlarında toplantıların tekrarlanması gerektiği ifade edilmiştir.

- Öğrencilerle iletişim kanalı olarak belirlenen UBYS sisteminde anlık mesajlaşma mümkün olmadığı için ağırlıklı olarak mobil iletişim kanalları kullanılmaktadır. Bu noktada sınıf öğrenci temsilcileri iletişim sağlamaktadır.