Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri Başladı…

30 Eylül-02 Eklim 2019 tarihleri arasında Üniversitemiz Öğrenci Topluluklarının kendilerini tanıtabilmesi, yeni üye kazanabilmesi ve gerçekleştirmek istedikleri etkinlikleri duyurabilmeleri adına düzenlenen “Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri” kapsamında Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bünyesinde faaliyet gösteren öğrenci toplulukları Yerleşke’ de stant açtılar.

Topluluk stantlarını 01 Ekim 2019 Salı günü, Biga Belediye Başkanı Bülent ERDOĞAN, İlçe Jandarma Komutanı Ufuk ERİKLİ, İlçe Emniyet Müdürü Aladdin TEKİN, Rektör Yardımcısı ve Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Vekili Prof.Dr.Bünyamin BACAK, Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekan Vekili Prof.Dr.Nazan YELKİKALAN, Biga İ.İ.B.F Dekan Yardımcısı Doç.Dr.Cüneyt KILIÇ, Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr.Öğr.Üyesi Ünzüle KURT birlikte ziyaret ederek topluluklar hakkında bilgi aldılar. Öğrenciler stantlarının ziyaret edilmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek birlikte toplu hatıra fotoğrafı çektirdiler.