Türk Kızılayı Kan Bağışı Kampanyası

15 Ocak 2019 Salı günü Biga Ortaokulunun çok amaçlı salonunda Çanakkale Kan Bağışı Merkezi tarafından gönüllülük esasına göre yapılacak olan kan bağışı ve kök hücre kampanyasına Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Bünyamin BACAK, Biga İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan BİLEN ile birlikte katılarak kampanyaya destek oldular. Herkesi kan ve kök hücre bağışçısı olmaya davet ederek tüm hastalara umut olmalarını istediler.

Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde görev yapan, yıllarca kan bağışı ve kök hücre çalışmalarını ve kampanyalarını destekleyen, bunların düzenlenmesine vesile olan ve lösemi hastalığına yakalanan Dr.Öğr.Üyesi İsmail SEKİ hocamıza da en kısa zamanda uygun ilik bulunmasını umut eder, kendisine ve tüm hastalara acil şifalar dileriz.