Yatırım Topluluğu "Finansal Piyasalarda Algoritmik İşlemler" Etkinliği Gerçekleştirdi

Yatırım Topluluğu, 27 Aralık 2022 Salı günü saat 15:00'da Didem Yaman Amfisi’nde Deniz Yatırım Dijital Strateji ve Algoritmik İşlemler Satış, Bölüm Müdürü Mehmet Akif YILDIZTEKİN, finansal piyasaların geleceği olan "Finansal Piyasalarda Algoritmik İşlemler" sunumunu gerçekleştirdi.

Konferansta Sayın Yıldıztekin, algoritmik işlemlerin global piyasalardaki ve Türkiye piyasalarındaki yerinden, öneminden ve avantajlarından bahsetti. Gün geçtikçe büyük finans kuruluşlarının ve bireysel yatırımcıların algoritmik işlemlere yöneldiğine değindi.

Etkinliğin sonunda soru-cevap kısmında öğrencilerin sorularını yanıtlayarak, kariyer geçmişine değindi ve öğrencilere kariyer tavsiyelerinde bulundu. Etkinlik topluluğumuzun akademik danışmanı Prof. Dr. Serdar Kurt'un Sayın Yıldıztekin'e teşekkür plaketini takdiminden sonra sona erdi.