Yazar Ahmet Şerif İZGÖREN Yerleşkemizde Söyleşi Gerçekleştirdi

Yazar Ahmet Şerif İzgören, Prof Dr. Ramazan Aydın Yerleşkemizde Didem Yaman Amfisi'nde 24 Ekim 2023 saat 14:00'de söyleşi gerçekleştirdi.

Söyleşiye Biga İİBF Dekanı Prof. Dr. Levent DALYANCI, Biga UBF Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Yasin GÜLTEKİN, Biga MYO Müdürü Öğr.Gör.Dr. Ertuğrul BİLGÜCÜ, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan DOĞAN ve Heyeti,   akademik, idari personelimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Sunumunu Dekan Yardımcımız Doç. Dr. İlknur KARAASLAN’ın yaptığı söyleşide Ahmet Şerif İzgören öğrencilere üretimin önemi, topraklarımıza sahip çıkmanın değeri ve her ne iş yapıyorlarsa severek yapmayı ve çalıştıkları çevreye değer katarak üretici bireyler olmaları konusunda örnekler verdi.

Söyleşinin sonunda öğrenci ve personele kitap hediye eden Ahmet Şerif İzgören, öğrencilerin yanlarında getirdiği kitaplarını imzaladı ve sorularını cevapladı.