Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YAZ OKULUNA KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YAZ OKULUNA KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Öğrenciler http://yazokulu.comu.edu.tr  web adresine girerek açılması ön görülen derslere 01-02-03 Temmuz 2019 tarihlerinde online kayıt yapabilirler. 04 Temmuz 2019 tarihinde ilan edilecek olan, açılması kesinleşen derslere 04-05 Temmuz 2019 tarihlerinde ücretlerini yatırarak Öğrenci İşlerinde kesin kaydını tamamlayabilirler.

Yaz Okuluna Kayıt Yaptıracak olan Öğrencilerin Dikkat Etmesi Gereken Hususlar

  1. Açılan dersin ismi aynı olan başka bölüm öğrencileri de Kredisi eşit yada açılan dersin kredisi fazla ise alabilirler. Dersin ismi aynı olmayan ders için yatırılan ücret geçersiz sayılır. (Örnek: “İstatistiğe Giriş I”  dersini “İstatistik I” olanlar alamaz, “Türkiye Ekonomisi” dersini “Türkiye Ekonomisi I – II” olanlar alamaz.)
  2. Öğrencilerimiz Yaz Okulunda Transkriptlerindeki FF,FD,DD,DC ve DS olan derslerini ve AKTS si yetmeyip aldığı dönem derslerinden alamadığı dersleri alabilirler. (Öğrenciler hiç almadığı dönemden Yaz Okulunda ders alamaz.)
  3. Öğrencilerimiz en fazla 3 ders alabilecek olup, alacakları derslerin transkriptlerinde AKTS toplamı 18 AKTS yi geçemez
  4. Öğrenciler yukarıda belirtilen şartlar dışında ders seçtiğinde sorumluluk kendilerine aittir.