Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

15. Troya Kariyer Günleri

15. Troya Kariyer Günleri

Fakültemiz Didem Yaman Amfisinde 07-09 Mayıs 2018 tarihleri arasında Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yönetici Topluluğu tarafından “15. Troya Kariyer Günleri” konulu üç gün boyunca devam eden konferanslar düzenlendi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa GÖRÜN’ün açılış konuşması ile başlayan konferans dizisinin 1. Günü Yasemin SUNGUR Gelişim Enstitüsü kurucusu Yasemin SUNGUR, Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı ve Altınbaş Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Ali ALTINBAŞ, Türk Telekom CEO Danışmanı Yücel BAĞRIAÇIK, Dizayn Vip Şirketi Kurucusu Erbakan MALKOÇ, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Genel Başkan Yardımcısı Orhan AYDIN, Türkiye Finans Yöneticileri Vakfı Finans Kulüp Şirketinde Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Önder HALİSDEMİR, Hayata Sarıl Derneği Kurucusu Ayşe TÜKRÜKÇÜ konuşmacı olarak katıldılar.

2. gün; Dekan Vekili Doç. Dr.Yusuf YİĞİT’in açılış konuşması ile başlayan konferanslarda sırasıyla; Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Şadan DOĞAN, VOLVO Car Türkiye Genel Müdürü Sabri ÖZEN, Altınkum Madencilik ve Sütun Enerji Şirketi Genel Müdürü İbrahim Kürşat TUNA, GESTAŞ Genel Müdürü Volkan USLU, Enerjisa Üretim İnsan Kaynakları Grup Müdürü Haluk KÖKTÜRK, QNB Finansbank İnsan Kaynakları, Stratejik Planlama, İşe Alım ve Kariyer Yönetimi Müdürü Barış YEŞİLYURT, Uludağ İçecek Şirketi İnsan Kaynakları Müdürü Miraç POLATLI, İÇDAŞ Çelik Enerji, Tersane, Ulaşım Sanayi Şirketi İnsan Kaynakları Müdürü Cengiz KALKAN ve Yirmibirgram.Com’un Kurucusu Onur YANIK’ın konuşmaları ile sona erdi, sonrasında öğrenci etkinlik ve eğlenceleri ile devam etti.

3. Gün; “Kamuda Kariyer” başlığıyla yapılan oturumda; Biga Kaymakamı Mustafa CAN, Çanakkale Savaşları Tarihi Alan Başkanı İsmail KAŞDEMİR ve  Mahalli İdareler Araştırma ve Geliştirme Merkezi Başkanı Halil MEMİŞ konuşmacı olarak bulundular.

Sonraki oturumlarda; Fakir Hausgerate CEO’su Erdoğan KALKAN, ADORE Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal KAYALAR, YAY Danışmanlık Şirketi Kurucusu Abdullah YAŞAR, ALS-MNH Derneği Başkanı İsmail GÖKÇEK Son Oturumda ise Spor Muhabiri Tunç ELİBOL, Komedyen Tiyatrocu Yaşar ŞENGÜL öğrencilerle birlikte oldular.

Öğretim Üyeleri ve çok sayıda katılımcının iştirak ettiği konferanslara öğrencilerimizin ilgisi yoğundu. Konferanslar atölye çalışmaları, sergiler, yönetici sohbetleri, mini konserler ve DJ performanslar yapılarak öğrenciler hem eğlendi hem de kendilerini geliştirme fırsatları yakaladılar.

NOT: Etkinliğin Diğer Fotoğraflarına  Fotoğraf Galerisinden Ulaşabilirsiniz.

http://biibf.comu.edu.tr/galeriler/15-troya-kariyer-gunleri​