Üniversitenin Yeşil Dönüşümünde Sahip Olunan Avantajlar, Karşılaşılan Engeller ve Çözüm Önerileri Etkinliği Gerçekleştirildi

16.05.2024 tarihinde Biga İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi, Yeşil Dönüşüm Koordinatörlüğü, Ecounity proje ortakları ve Sürdürülebilir Yeşil Ekonomi Kulübünün düzenlemiş olduğu “Üniversitenin Yeşil Dönüşümünde Sahip Olunan Avantajlar, Karşılaşılan Engeller Ve Çözüm Önerileri” etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğe, Biga Belediyesi Başkan Yardımcısı Ergün TULNAY, İşkur Biga Şube Müdürü Emrullah NARİN, Biga Kent Konseyi temsilcileri, Üniversitemiz  Yeşil Dönüşüm Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Dilvin İPEK, akademik personelimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Etkinlikte açılış konuşmasını Doç. Dr. Erdal Eroğlu yaptı. Yeşil Dönüşüm Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Dilvin İPEK, Doç. Dr. Didem Saygın, Arş. Gör. Kendal Deniz ve Yüksek lisans öğrencisi Kübra Dalgın sunumlarını gerçekleştirdi.

Sunum sonrasında müzik dinletisi sunuldu.